HTML

Egy sors

ez egy olyan ember elete-elet törtenete,ami valos es nem kitalacio!

Friss topikok

  • Moci: Üdv! Tanulságos a történeted! De tipikus esete a "munka és a munkahely rabja" életnek! Ha egyszer ... (2009.05.08. 19:56) ellátás

Linkblog

itt vagyok ujra.

2009.07.24. 19:21 sztar1

elnezest a hosszabb szünet miatt,de mobil internettel es Iphone telefonnal,kicsit nehezkes az iras,es nem is minden funkcio erhetö el igy,sajnos.

 

szoval hol is tartottunk? na mindegy,nem is ez a kerdes. voltatok mar olyan helyzetben amikor semmi nem sikerült?? akkor mondom ugy hogy naponta igy erzem. tudjatok az mind rendben van ha csapatban dolgozik az ember,de ha az adott team-böl valaki hazavag valamit,akkor megsem ö a hibas erte. mint azt mar irtam,itt sürün vannak kiskutyak,ami azt jelenti,hogy ilyenkor a mosogep es szaritogep szinte 24/7 szalad,es ugye ez termeszetesen nem normalis felhasznalasi terület.tehat hamarabb tönkremegy rajta barmi,mint egyepkent egy hetköznapi hasznalat eseten. tehat ha ez az eset megtörtenik,akkor termeszetes az is hogy engem vesznek elö,mert en vagyok itt a legtöbbet. vannak ilyen segitök, / bar inkabb csak hatraltatok es fejfajast okozok!!! / idöszakos egyenek,akik 1-2 hetig itt vannak,es utanna a legnagyobb szarba itt is hagynak,mert nekik büdös a munka.na ilyenkor szivok en ,mint a torkosborz.

 

ertem ezt arra hogy ezen idö alatt amig itt vannak,ök is porszivoznak,mosnak stb,es rendszerint a tavozasuk utan kapom a pofamba az alldast,hogy miert ment tönkre ez meg az.termeszetesen könnyü azt hibaztatni,aki nem is tette tönkre,de elmagyarazni sem lehet neki,mert nem erdekli. en ugyis csak egy idiot auslandisch vagyok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egysors.blog.hu/api/trackback/id/tr581266486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása