HTML

Egy sors

ez egy olyan ember elete-elet törtenete,ami valos es nem kitalacio!

Friss topikok

  • Moci: Üdv! Tanulságos a történeted! De tipikus esete a "munka és a munkahely rabja" életnek! Ha egyszer ... (2009.05.08. 19:56) ellátás

Linkblog

ellátás

2009.04.29. 20:46 sztar1

az osztrak konyhatol senki ne varjon csodakat. kimerül a tudasuk a bécsi szeletnél es a magyar gulyas koppintasanal!ezek lenyegeben a mcdonalds-bol elnek es a pizza a konyhai tudasuk.az is a gyorsfagyasztott. a füszereket sem ismerik.

 

enni max akkor eszem fött etelt ha atjutok magyarba.itt idöm sincs fözögetni,faradtan meg mar kedvem sincs. most gondolj bele, amikor kutyatáp jön 6-7 raklappal / 1 zsak 15 KG es egy raklapon 39 zsak van! / amit letesznek az utcan,es azt nekem kell lerakni az egeszet,akkor mar utanna nincs kedvem fözögetni. a lerakast ugy ertsd hogy a fenti mennyiseg tehat a 39x15=585KG 1 raklap

585x6=3510 KG

ezt szorord meg 2-vel,tehat 3510x2=7020KG

mivel minden zsakot 2x kell megfognom.egyszer az utcan,egyszer meg lent ahova rakom. mindezt havonta 2x

emellett ha valakinek van kedve fözni,akkor hajra,tegye

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egysors.blog.hu/api/trackback/id/tr991094400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moci 2009.05.08. 19:56:01

Üdv!
Tanulságos a történeted!
De tipikus esete a "munka és a munkahely rabja"
életnek!
Ha egyszer rá szánod magad a változásra,változtatásra ami igy nagyon nehéznek gondolsz de utána be fogod látni hogy a változást sokkal hamarabb is előidézhetted volna!
Hidd el.Tapasztalat beszél belőlem.
És még fiatal vagy.
Mindenki értse meg,hogy nem az az ÉLET ha bármilyen módon függünk valaki kénye kedvétől,legyen az munka adó vagy akár egy társ,hanem éreznünk kell,hogy a sorsunk a saját kezünkben van és tehetünk és igen is van bátorságunk meg hozni a változásokhoz szükséges döntéseket!Csak is így élhetünk igazán teljes életet.
Mindenkiben ott a lehetőség!
süti beállítások módosítása